O nas

V podjetju Energijski center (ustanovljeno leta 2004) sta združeni dve, na prvi pogled, različni dejavnosti:

  • Spletna trgovina Avita (deluje od leta 2007)
  • Feng shui akademija (deluje do leta 2002)

Skupno jima je to, da se problemov strank vedno lotimo celostno. Človek ni samo materialno, ampak tudi čustveno in duhovno bitje, kar upoštevamo pri svojem delu.

Spletna trgovina je nastala novembra 2007, kot dopolnilna dejavnost zdravilske ordinacije, ki jo je takrat vodil Dominik Golenhofen. Zdaj ordinacija deluje na svoji lokaciji. V zdravljenje je, poleg bioresonance, vključeval tudi prehranska dopolnila, zato je bilo zdravljenje učinkovitejše in hitrejše.

Leta 2010 smo spletno trgovino prenovili, razširili nabor izdelkov, predvsem pa začeli pridno pisati članke s področja zdravega načina življenja ter pošiljati E-revijo Avita.

Spletna trgovina Avita je 12. 12. 2017 dobila sodobno podobo, ki je prijazna tudi za tablice in pametne telefone. V novi Aviti boste našli več kot 200 koristnih nasvetov in 140 izdelkov.

Že nekaj časa smo iskali metodo, s katero bi našim strankam pomagali pri izbiri za njih pravih izdelkov. Na pobudo bioresonančnih terapevtov, s katerimi sodelujemo, smo se odločili za Oligoscan.

Tako ne bo več dilem, katere minerale svetovati in kako razstrupiti težke kovine. Tudi pri oksidativnem stresu bomo znali svetovati.

Vabljeni ste, da nas obiščete na spletu ali osebno v Murglah!

Naša vizija:
1. Pomagati drugim in biti hvaležni za vse, kar imamo.
2. Etično, pošteno in spoštljivo delo.
3. Strankam svetovati celostno, da najdejo pravo rešitev za svoje težave.
4. Slediti najnovejšim smernicam na področju zdravega življenja.
5. Se strokovno in osebnostno razvijati.

Energijski center d.o.o.
Helena Golenhofen (direktorica)
Maja Kropar (nabava, svetovanje)
Urška Avbelj (logistika, svetovanje)