Za koga je test primeren?

Kontrola – ko že uživamo prehranska dopolnila

Test Oligoscan je idealen za kontroliranje stanja v telesu, ko že jemljemo minerale (in druga prehranska dopolnila, ki vplivajo na absorpcijo mineralov – npr. probiotiki, encimi). Tako ne bo več zadreg in dvomom, ali jemljemo »prave« minerale, ali ne.

Seveda lahko test Olisgocan ponovimo čez nekaj mesec (priporočamo najprej čez 6 mesecev), da preverimo, kako se je stanje izboljšalo.

Tudi (rekreativni) športniki, ki že jemljejo prehranska dopolnila, lahko s testom hitro in zanesljivo preverijo, kakšno je stanje mineralov.

Test Oligoscan se priporoča tudi takrat, ko zbolimo. Terapevti (za bioresonanco) ga uporabljajo kot pripomoček za bolj učinkovito in celostno zdravljenje. Tudi pri okrevanju po bolezni so nam lahko podatki, kateri minerali nam primanjkujejo, zelo koristni.

Ker med hujšanjem, postenjem in drugimi oblikami razstrupljanja močno izgubljamo minerale, se priporoča test Oligoscan tudi v teh primerih.

Testa pa ne morejo opraviti otroci, najnižja starost je 15 let.

Preventiva – kaj lahko naredim za svoje zdravje

Za bolj ozaveščene ali mlade ljudi pa je Oligoscan odličen v preventivne namene. Res nima smisla jemati kalcija in joda, če ga imamo že dovolj. Marsikdo, ki je zase mislil, da je zdrav, je bil po testu presenečen nad npr. količino težkih kovin, ki jih ima v telesu.

Mnenje stranke o testu Oligoscan

Star sem 46 let, imam idealno telesno težo, vse življenje se veliko ukvarjam s športom, pazim na prehrano in skoraj nikoli ne zbolim, zato sem bil prepričan, da sem povsem zdrav. Tako sem bil presenečen nad razmeroma slabimi rezultati meritve mineralov in težkih kovin v telesu, ki sem jih testiral z napravico Oligoscan. Test je pokazal pomanjkanje številnih mineralov in prisotnost težkih kovin v telesu. Sedaj dodatno jemljem minerale in opažam, da se bistveno bolje počutim. Izginila je prej nenavadna utrujenost, izboljšala se je prebava, curek pri uriniranju je bistveno močnejši, na splošno se počutim precej boljše.

– Marko, Krško

Zakaj ne bi za naslednji
rojstni dan ali božič
podarili darilnega
bona za test Oligoscan?

Stres, starost, nosečnost – ko potrebujemo več

So obdobja v našem življenju, ko VEMO, da potrebujemo več mineralov. Nosečnost je že takšno obdobje, saj otrokovo okostje in lobanja zrase iz maminih mineralov. Test Oligoscan je za nosečnico popolnoma nenevaren.

O tem, da med stresom potrebujemo zelo veliko mineralov, že veliko vemo. Ampak, katere potrebujete VI? S testom Oligoscan boste izvedeli, kako je vaše telo obremenjeno z oksidativnim stresom in koliko antioksidantov potrebujete.

Tudi s staranjem telesa se potrebe po mineralih spreminjajo. Test Oligoscan starostnikom pove, kateri minerali so za njih primerni. Ker je starostna demenca povezana s presežkom težkih kovin, je test idealen kot preventiva za zdravo in vitalno starost.

Otroci in mladostniki

Današnji otroci so zelo obremenjeni v šoli, tudi naporni športni treningi niso redkost. Pubertetniki so zelo nezainteresirani za zdravo prehrano in mogoče jih bodo prav rezultati testa Olisgocan motivirali za obrok sadja in zelenjave več.

Za izvedbo testa Olisgocan so predpisani tile kriteriji:

Z

starost nad 15 let

Z

telesna teža več kot 30 kg

Z

telesna višina več kot 100 cm

Mladostniki, ki izpolnjujejo te pogoje, lahko opravijo test in dobijo pravilne rezultate.

Testiranje z Oligoscan je hitro, zanesljivo in brez odvzema krvi!